Σκοπός του project share-call είναι να δημιουργηθεί ένας «χώρος συνάντησης» στον οποίο οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν υποστήριξη, έμπνευση και δύναμη. Ένας «κύκλος» στον οποίο μπορούν να μοιραστούν όσα τους απασχολούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να δημιουργήσουν.

Στο πλαίσιο του share-call:

α) θα δημιουργηθεί μια ομάδα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (30 ώρες, Ιανουάριος-Μάιος 2020). Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (κάθε βαθμίδας) που επιθυμούν την σταθερή συμμετοχή σε μια κοινότητα με σκοπό την αλληλοϋποστήριξη, την ενδυνάμωση, τον εμπλουτισμό των εκφραστικών τους μέσων

.β) κάθε μήνα θα πραγματοποιούνται ανοιχτές (αυτοτελείς) συναντήσεις με τίτλο
“OI ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ”. Απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και θα έχουν ποικίλο περιεχόμενο (βιωματικά σεμινάρια, διαλέξεις και καλλιτεχνικά-παιδαγωγικά εργαστήρια).

Πληροφορίες-Eπικοινωνία: [email protected], 6942 866676

Η μέθοδος εμψύχωσης που ακολουθείται ονομάζεται Παρεμβαίνουσα μη Κατευθυντικότητα (Non Directivité Intervenante – NDI) η οποία συγκροτήθηκε από τον Γάλλο καθηγητή Michel Lobrot, και εμπνέεται από τη θεωρία της δυναμικής των ομάδων του Kurt Lewin και τις ομάδες συνάντησης του Carl Rogers. Oι δράσεις θα πραγματοποιούνται στο Ινστιτούτο Βιωματική Παρέμβαση ΝDI, Bαλαωρίτου 7, Θεσσαλονίκη.

Σε συνεργασία με: Bιωματική Παρέμβαση ΝDI
MKO AΝΤΙΓΟΝΗ- κέντρο πληροφόρησης και τεκμηρίωσης

Με την υποστήριξη: https://pigolampides.gr/

Χορηγός: Χαρτικά Salkopaper To project είναι μια ιδέα της Άρτεμις Καρμπά και υποστηρίζεται από το START-Create Cultural Change, ένα πρόγραμμα του Robert Bosch Stiftung, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Goethe-Institut Thessaloniki και την Ομοσπονδιακή Ένωση Κοινωνικοπολιτιστικών Κέντρων, και υποστηρίζεται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και το Ίδρυμα Μποδοσάκη. https://www.startgreece.net/

Share-Call: Επιμόρφωση και Υποστήριξη Εκπαιδευτικών